Elektra aanleggen in Zoetermeer

Bent u van plan om uw woning te verbouwen en moet u uw elektriciteit opnieuw aanleggen? Of wilt u op een nieuw punt in uw woning elektriciteit aanleggen? Schakel dan KTR Elektrotechniek in. Wij zijn uw professionele elektricien in Zoetermeer en omgeving.

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden die te maken hebben met elektra. Dus ook voor de controle van uw elektriciteitsnetwerk. Vooral de controle van de aardlekschakelaar is zeer belangrijk. Deze schakelaar is een onderdeel die er simpelweg voor zorgt dat er bij een lek in het net van de elektriciteit de stroomaanvoer wordt afgesloten. Hiermee voorkomt u onder andere een binnenbrand. Het is daarom van belang om regelmatig uw elektronica te controleren.

Veilig uw elektriciteit aanleggen

Het is al met aan te raden regelmatig uw elektra te laten controleren door onze experts. Zeker wanneer u in een oud huis woont is controle van uw stroom erg belangrijk. Mocht uw elektriciteitsnetwerk zijn verouderd, dan kunnen wij dit opnieuw voor u aanleggen. Woont u in de regio Zoetermeer en wilt u stroom aansluiten in uw woning? Wilt u onderhoud of renovatie laten verrichten? Of heeft u om een andere reden een ervaren elektricien nodig? Maak dan vandaag nog een afspraak. We zijn bereikbaar via 015 - 666 74 20 en het contactformulier.

Let op! Wij kunnen u helaas niet van dienst zijn als u op zoek bent naar een witgoedreparateur.