Stroomstoring in Zoetermeer?

Heeft u last van een storing in uw woning of in uw bedrijfspand in Zoetermeer of omgeving? En weet u niet zelf wat de oorzaak ervan is? Schakel dan KTR Elektrotechniek in. Wij zijn uw professionele en ervaren elektricien.

Onze elektriciens zijn goed opgeleid en nemen altijd de juiste veiligheidsmaatregelen voordat ze uw storing verhelpen. Het is daarom verstandig om in het geval van stroomuitval een expert in te schakelen. Zo weet u zeker dat er geen onveilige situaties ontstaan. Ga ook nooit als onervaren klusser zelf aanpassingen verrichten in uw elektriciteit. Behalve dat u sneller de kans loopt tijdens de werkzaamheden in een gevaarlijke situatie te komen, is de kans op een kortsluiting achteraf groter.

24/7 bereikbaar bij een stroomstoring

Is de stroom uitgevallen? Heeft u in de regio Zoetermeer een storing in uw elektriciteitsnetwerk? Voor storingen zijn wij 24/7 bereikbaar. Daardoor hoeft u nooit lang zonder stroom te zitten. Voer eerst een stekkerproef uit. Biedt dit geen oplossing? Neem dan contact op met onze experts. We zijn snel ter plaatse om de stroomuitval te verhelpen en de situatie weer veilig achter te laten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u direct een elektricien in Zoetermeer nodig? Wij staan voor u klaar!  We zijn bereikbaar via 015 - 666 74 20 en het contactformulier.