Stroomstoring in Zoetermeer

Een stroomstoring komt meestal op een hoogst ongelegen moment. In Zoetermeer kan een stroomstoring zowel in één woning als in een hele straat plaatsvinden. Vraag de buren eerst of zij wel stroom hebben.

Als blijkt dat de storing breder is, doe dan eerst een melding bij uw energieleverancier. Indien alleen uw huis is getroffen door een stroomstoring, kunt u wat dieper in de oorzaak duiken. Wanneer er geen probleem lijkt te zijn in de meterkast kunt u middels de stekkerproef misschien de locatie van de storing vinden.

Hulp bij een stroomstoring in Zoetermeer

Maar het komt vaak voor dat u zelf niet in staat bent het probleem te lokaliseren en te verhelpen. Wanneer het probleem niet helder is, ga dan niet zelf aan het klussen. De veiligheid van u en uw woning komt in het gedrang als u een slechte reparatie uitvoert.

Professionele hulp is gelukkig dichtbij. Bij een stroomstoring die beperkt blijft tot uw eigen huis, kan KTR Elektrotechniek u van dienst zijn. Met vakkundige monteurs in omgeving Zoetermeer vinden we snel de oorzaak en lossen we het voor u op.

Hulp bij stroomstoring in Zoetermeer

Aarzel niet bij een stroomstoring in Zoetermeer. Wij staan voor u klaar! Maak direct een afspraak met de vakmensen van KTR Elektrotechniek door te bellen met 015 - 666 74 20. Het is ook mogelijk contact op te nemen via het contactformulier.