Verlichting aansluiten in Zoetermeer

Verlichting aansluiten in uw woning is eigenlijk niet moeilijk. Denk er wel om dat u veilig te werk gaat. Schakel daarom altijd eerst de desbetreffende groep uit en test daarna of u inderdaad de stroom van de juiste groep hebt afgehaald. U kunt dit meten met een spanningszoeker. Wilt u het aanbrengen van verlichting door een professional laten uitvoeren? En woont u in Zoetermeer of omgeving? Dan helpt KTR Elektrotechniek  u graag om de verlichting aan te leggen in uw woning, bedrijfspand of tuin.

Verschillende soorten verlichting

Goede verlichting is belangrijk voor de sfeer in een woning. Een grote felle lamp geeft een kamer een hele andere sfeer, dan wanneer u kiest voor meerdere kleine lampen. Tevens is het belangrijk om rekening te houden op welke manier u de ruimte gebruikt.

Gebruikt u de kamer als werkruimte, dan heeft u veel ondersteunende verlichting nodig. Te weinig licht zorgt voor vermoeide ogen. Als verlichtingsexpert adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkhedenin uw huis of bedrijf in Zoetermeer. In de meeste gevallen zullen wij bij u thuis of op het werk langskomen om de situatie te bekijken. Zo kunnen wij u beter adviseren over de verlichting in uw woning of over de tuinverlichting. En heeft u problemen met licht, bijvoorbeeld door flikkerende lampen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen de moeilijkheden graag de wereld uit! We zijn bereikbaar via 015 - 666 74 20 en het contactformulier.