Verlichting aanleggen in Zoetermeer

Wilt u verlichting aanleggen? Wordt er een nieuw huis gebouwd, wilt u lichtpunten toevoegen of verplaatsen of zit u midden in een verbouwing? In Zoetermeer kunt u bij KTR Elektrotechniek terecht voor binnen- en buitenverlichting. We zijn bereikbaar op 015 - 666 74 20 en via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting

Het meest logische moment om nieuwe verlichting aan te leggen is tijdens het bouwproces of de verbouwing van een vertrek. Dan is het eenvoudiger om buizen en draden weg te werken omdat nog niet alles is afgesloten. En als we een lichtplan maken kunnen we van te voren uitdenken waar de contactdozen en lichtpunten moeten komen.

Op een ander moment aanpassingen laten uitvoeren kan natuurlijk ook. Misschien wilt u het aantal lichtpunten uitbreiden, zitten ze niet op de goede plek, of wilt u er nog wat contactdozen bij. Maar het is ook mogelijk dat u graag zou willen overgaan op LED verlichting als een manier om te verduurzamen of dat uw netwerk sterk verouderd is. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Lichtplan voor de optimale plaatsing

Een lichtplan is een uitgetekende situatieschets waar precies op staat aangegeven waar de lichtpunten, schakelaars en contactdozen moeten komen. Het is een welkom hulpmiddel bij het inrichten van een nieuw huis of een nieuw vertrek. En het lichtplan wordt helemaal opgesteld zoals u het wenst.

Met een lichtplan sluit u nare verassingen uit doordat altijd op voorhand duidelijk is of er genoeg lichtpunten zijn en op welke plekken ze komen. Het kan bovendien helemaal worden afgestemd op een bepaalde ruimte. Uw wensen zullen voor uw kantoor en uw keuken immers niet hetzelfde zijn. Daar spelen we op in.

Aanleggen tuinverlichting in Zoetermeer

Naast binnenverlichting is het ook mogelijk om buitenverlichting en tuinverlichting voor u aan te leggen. Goed uitgedachte tuinverlichting brengt veel warmte in uw tuin. U kunt uw pronkstukken of uw gevel bijvoorbeeld mooi uitlichten of spots met bewegingsmelders laten plaatsen om inbrekers af te schrikken.

De plaatsing van meerdere contactpunten buiten heeft ook nog een bijkomend voordeel. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te klooien met verlengsnoeren om buiten elektriciteit te kunnen gebruiken. Dat hoeft niet langer. Wel zo handig op zo’n milde zomeravond waarop u misschien wel een elektrisch kacheltje of een muziekinstallatie op het terras heeft staan.

Contact met KTR Elektrotechniek voor de aanleg van verlichting

In Zoetermeer kunt u voor het aanleggen van verlichting terecht bij KTR Elektrotechniek. U kunt ons inschakelen voor het aanpassen, vervangen en aanleggen van binnen- en buitenverlichting. En natuurlijk ook voor het maken van een lichtplan. We zijn te bereiken via 015 - 666 74 20 en het contactformulier.