Elektrotechniek in Zoetermeer

Op het gebied van elektrotechniek bieden wij u een breed scala aan diensten. U kunt onder andere bij KTR Elektrotechniek terecht voor het aanleggen van elektriciteit, het plaatsen en uitbreiden van groepenkasten en het aanbrengen van verlichting. Woont u in Zoetermeer of omgeving en heeft u last van een storing? Ook dan kunt u ons inschakelen.

Wij zijn ervaren in het oplossen van alle problemen met elektrotechniek, dus ook voor uw kwestie hebben wij een oplossing. In noodsituaties, bijvoorbeeld wanneer de stroom is uitgevallen, zijn wij zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om de problemen te verhelpen. Wij weten namelijk hoe vervelend het is wanneer u geen elektriciteit tot uw beschikking heeft.

Hulp bij elektrotechniek

Heeft u zelf geen verstand van elektrotechniek? Ga dan niet zelf aan de slag met uw elektrotechniek. Elektriciteit kan namelijk levensgevaarlijke situaties opleveren. Laat daarom werkzaamheden aan uw elektriciteit over aan een vakman. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf heeft jarenlange ervaring met het werken in de elektrotechniek en werkt op een veilige en verantwoorde manier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Of heeft u direct een elektromonteur in Zoetermeer nodig? Bel ons vrijblijvend op 015 - 666 74 20 of maak gebruik van het contactformulier.