Krachtstroom aanleggen in Zoetermeer

Wilt u een jacuzzi of sauna in of bij uw woning? Wenst u een elektrische waterpomp? Of wilt u een inductiekookplaat aansluiten? Hiervoor is meestal meer vermogen nodig en daarom is krachtstroom vereist. Omdat het hierbij om een hogere spanning gaat, is het verstandig om dit aan een professional over te laten. In Zoetermeer en omgeving kunt u hiervoor bij KTR Elektrotechniek terecht. Wij hebben veel ervaring met krachtstroom aanleggen en kunnen dit veilig en verantwoord voor u verzorgen.

Krachtige vorm van stroom

In veel gevallen is er bij het aanleggen van elektriciteit geen rekening gehouden met het eventuele gebruik van krachtstroom. Daarom moet deze krachtige vorm van stroom meestal apart worden aangesloten. Bij normale stroom gaat het om een 230 voltaansluiting, bij krachtstroom is 230/400 volt gemoeid. We sluiten de elektriciteit dan aan tussen een nulaansluiting en een 3 fase aansluiting. De spanning tussen deze fasen is ongeveer 400 volt, en tussen de fase en de nul 230 volt. Krachtstroom is vanwege zijn vermogen een geschikte oplossing voor zware elektrische apparatuur!

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze vorm van stroom? Of wilt u ons meteen inschakelen voor krachtstroom aanleggen? Neem dan contact op met onze elektriciens. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door te bellen naar 015 - 666 74 20 of door gebruik te maken van het contactformulier. We komen vervolgens zo vlug mogelijk naar u toe in de regio Zoetermeer. Wij zijn uw krachtstroomspecialist!